Našli mrtvega triletnika

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Policija je v morju v Puli našla truplo tri leta starega otroka, domnevajo, da je umrl nasilne smrti.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragediji, v kateri je umrl komaj tri leta star deček. Njegovo truplo so našli v danes zjutraj okoli 9. ure v morju v bližini pristanišča Mandrač v Puli. 

Obstaja sum, da je umrl nasilne smrti. Na telesu so sledi nasilja. Policija predpostavlja, da je bil deček zadavljen in vržen v morje. 

Po neuradnih podatkih je mama njegovo izginotje prijavila včeraj okoli polnoči, nato pa v sredo zjutraj sama odpeljala policijo na kraj, kjer so v plitvini našli truplo otroka. 

Neuradno naj bi se mati in otrok nedavno iz Bosne in Hercegovine priselila v Pulo. Otrokov oče je ostal v BiH. 

Policija preiskuje štiri osebe, dve ženski in dva moška. Nihče od njih ni pridržan. Preiskava je v teku, zato druge podrobnosti za zdaj niso znane. Tiskovna predstavnica istarske policije Suzana Sokač je povedala, da dogodek še preiskujejo, zato bo več podatkov o tragičnem primeru znanih pozneje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.