Našli skoraj tri tone drog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V pristanišču v avstralskem Sydneyju je policija zasegla skoraj tri tone sintetičnih drog. Vrednost zaseženega blaga je ocenjena na milijardo evrov.
Oglej si celoten članek

Velik uspeh za avstralsko carino. Med kontrolnim pregledom tovorne ladje, ki naj bi prevažala le pohištvo in škatle, so naleteli na dve toni droge MDMA in 800 kilogramov metamfetamina. Policija pravi, da je zasežena droga vredna kar milijardo evrov. Da bi ujeli preprodajalce, policija droge ni zasegla takoj, ampak so kontejnerju sledili. Danes zjutraj so aretirali šest Avstralcev, ki so jih ujeli pri raztovarjanju paketov.

Gre za največji zaseg metamfetamina in drugi največji zaseg droge MDMA v zgodovini države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.