Našli so ga s pomočjo reševalnih psov

Foto: Arhiv EPRS
Foto: Arhiv EPRS
S pomočjo reševalnih psov našli 84-letnega, izčrpanega upokojenca.
Oglej si celoten članek

Policisti so ponoči in dopoldan nadaljevali z iskanjem pogrešanega 84-letnega Martina Verdeva, ki je v torek odšel neznano kam iz doma upokojencev Loka pri Zidanem Mostu. Popolnoma izčrpanega so ga našli s pomočjo reševalnih psov okoli 11. ure na obrežju Save pri kraju Račica, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

V iskalni akciji je sodelovalo deset vodnikov reševalnih psov iz Brežic, Novega mesta in Ljubljane, 32 policistov posebne policijske enote Policijske uprave Novo mesto, vodnik službenega psa s službenim psom in pet policistov Policijske postaje Sevnica.

"Policisti in vodniki reševalnih psov so mu nudili prvo pomoč. Reševalci pa so ga potem odpeljali v sevniški zdravstveni dom. O uspešnem zaključku akcije so policisti obvestili zaskrbljene svojce pogrešanega in osebje doma upokojencev," so sporočili novomeški policisti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.