Našli so ga s srnjakom v avtu

Foto: PU Celje nezakonit lov Foto: PU Celje nezakonit lov
Vračal se je z nezakonitega lova.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so v preteklih dneh na območju Vuzenice zaznali sume storitve kaznivega dejanja Nezakonitega lova. Na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi so ustavili 20-letnega moškega z območja Dravograda, ki se je vračal z nezakonitega lova. Moški je v vozilu vozil srnjaka, ki ga je pred tem ustrelil. 

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da pri krivolovu z 20-letnim moškim sodeluje tudi 62-letni moški z istega območja. Policisti so pri obeh opravili hišni preiskavi in jima zasegli pripomočke za nezakonit lov, meso divjadi ter puško z daljnogledom. 

Oba so kazensko ovadili zaradi nezakonitega lova, za kar jima grozi denarna kazen oziroma zapor do dveh let.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.