Občan dopoldne našel truplo 31-letnika

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Po prvih podatkih je 31-letni moški umrl zaradi podhladitve.
Oglej si celoten članek

Iz PU Koper so sporočili, da je jih je občan v soboto ob 11. uri obvestil, da je v dolini Dragonje, med obema mejnima  prehodoma,  našel moško truplo.

"Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da gre za 31-letnega državljana Bangladeša," so sporočili s PU Koper. "Pri ogledu so bili najdeni njegovi osebni dokumenti."

Kriminalisti niso zaznali znakov kaznivega dejanja."Po prvih podatkih je umrl zaradi podhladitve," pojasnjujejo pri policiji. "Odrejena je bila sanitarna obdukcija, obveščeno je bilo tudi veleposlaništvo Bangladeša."

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.