Našli truplo pogrešanega dečka

Foto: MUP
Foto: MUP
V srbski vasi Banatska Subotica so našli truplo 12-letnika, ki so ga pogrešali od sobote.
Oglej si celoten članek

V srbski vasi Banatska Subotica so našli truplo, ki odgovarja opisu dečka Stefana Ilića, ki so ga svojci pogrešali od sobote, poroča srbski Blic. Nesrečnega dečka je v bližnjem potoku Karaš našel domačin Jovo Grujić.

PREBERITE ŠE:

Vzrok smrti še ni znan, podrobnosti bo po pisanju srbskega portala razjasnila obdukcija. Trenutno se niti ne ve, ali je Stefan sam padel v kanal ali pa je žrtev kaznivega dejanja.

Policija je v iskalni akciji, ki poteka od sobote, pregledovala avtomobile, zaslišala je vse osebe, ki bi lahko imele kakršne koli informacije v zvezi z fantovim izginotjem, aktivirali pa so tudi policiste iz sosednjega Pančeva in Bele Crkve. Strog nadzor je potekal tudi na romunski meji, saj je obstajal sum, da so dečka ugrabili. Njegova fotografija se je razširila tudi v elektronskih medijih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.