Nastavil je pasti, da se ne bi vozili po gozdu, nato je sledilo tole

Foto: PU Maribor Žica kolesarji gozd
Popoldne je na gozdni poti med Gorenjim Mokrim Poljem in Loko med hojo 32-letnica stopila na kovinsko špico na poti in si poškodovala podplat.
Oglej si celoten članek

Poškodbe so ji oskrbeli v novomeški bolnišnici. Policisti so ugotovili, da naj bi špico na gozdno pot nastavil lastnik gozda, da bi tako preprečil vožnjo po njegovi parceli.

Kovinsko špico bodo zasegli, lastnika pa ovadili zaradi povzročitve splošne nevarnosti.

V primeru, da bi se sprehajalka poškodovala huje oziroma bi njene poškodbe opredelili kot hude, pa bi ga ovadili za kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe.

dezurni@zurnal24.si

 

* Fotografija je simbolična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 16:56 17. September 2019.

    Posest se da zavarovati tudi na drugačen način. Nikomur pa najbrž ne bi bilo po volji, če bi drugi uničevali …

  • 10:21 15. September 2019.

    Takšnemu bedaku bi sam lastnoročno navil bodečo žico okrok vratu.cepci sploh se nezavedajo da lahko nekoga ubije s takšno bedarijo …

  • 10:16 15. September 2019.

    Takšnemu bi okrok vratu navil bodečo žico

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.