Natakarica obračunala z gostoma

Bovec. V enem od lokalov se je natakarica skregala s parom, ki je prišel tja.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne se je v enem od lokalov v Bovcu vnel prepir, ki mu je po informacijah novogoriške policijske uprave botrovala precej stara zamera iz preteklosti.

"Za kaj natančno gre, vam zaradi varstva osebnih podatkov ne morem razkriti, gre pač za osebne zadeve," pravi tiskovni predstavnik Dean Božnik.

Natakarica se je sporekla z enim od gostov in vanj zalučala tudi nekaj skodelic za kavo. Prizanesla pa ni niti ženi omenjenega gosta; ko sta se sporekli še ženski, je jezna natakarica ženo namreč polila z vodo.

Kot razkriva Božnik, sporu sicer ni botroval alkohol, prav tako naj ne bi šlo za kakšno ljubezensko razmerje, ki bi tako razgrelo kri.

Natakarica bo zaradi nespodobnega vedenja dobila plačilni nalog, kot to določa zakon o varstvu javnega reda in miru. Za nespodobno obnašanje bo morala plačati globo v višini 104 evre, je še povedal Božnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:37 7. Februar 2012.

    tako je prav, kaj so pa tečni...

  • 15:48 7. Februar 2012.

    to me pa res zanima

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.