Naučite se oživljanja!

Foto: Špela Mohorič
Foto: Špela Mohorič
V sredo lahko v Hiši Evropske unije obnovite vaše znanje nudenja prve pomoči življenjsko ogroženim.
Oglej si celoten članek

"Velikokrat se zgodi, da se znajdemo v situaciji, ko je še pred prihodom nujne pomoči, potrebno izvesti temeljne postopke oživljanja. Vsak izmed nas bi rad pomagal, a nas je večina veliko osnov že pozabila, nas je tega upravičeno strah," pravijo na ljubljanskem Rdečem križu. Ob dnevu enotne številke za klic v sili 112 bodo zato v sodelovanju s Predstavništvom EU v Sloveniji organizirali brezplačne delavnice temeljnih postopkov oživljanja.

Delavnice bodo potekale v Hiši Evropske unije na Bregu 14 v Ljubljani, v sredo, 11. februarja, v štirih terminih: ob 10.00, 12.00, 14.00 in 16.00 uri.

Na informacijski stojnici na Bregu boste lahko izvedeli več o enotni številki 112 ter si z vašim znanjem priigrali tudi praktične nagrade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.