Ne bo več kandidiral

Foto: Žurnal24 Ne glede na deljena mnenja o uspešnosti bo Damijan Perne večno zapisan na tabli
Damijan Perne. Tudi uradno se poslavlja od županske funkcije.
Oglej si celoten članek

Župan Damijan Perne na jesenskih lokalnih volitvah ne bo vnovič kandidiral. “To je moja dokončna odločitev,” je dejal na včerajšnji novinarski konferenci in tudi uradno potrdil ugibanja.

Ni me sram pogledati na moj prvi županski mandat,” je dejal Perne, prepričan, da je občinska ladja v njegovem mandatu, kot pravi, zaplula v pravo smer. Sam se želi v prihodnosti posvetiti predvsem psihiatriji.

O vlogi kranjskega svetnika bi razmislil, druge politične funkcije me ne zanimajo,” je vsaj nekoliko pustil odprta vrata. Komu od kandidatov bo namenil moralno podporo, še ne ve. Za to je prezgodaj, pravi, ga pa ne skrbi, “da med uradnimi in neuradnimi kandidati ne bi našli pravega, ki bo znal občino voditi naprej,” je zaključil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.