Ne bodo popustili

Foto: Žurnal24 Leta 2009 se je na račun denarnih kazni v občinski proračun steklo 282 tisoč evr
Kazni. Redarji in inšpektorji naj bi letos še več iztržili.
Oglej si celoten članek

Za deset odstotkov več denarja naj bi se na račun denarnih kazni letos steklo v občinski proračun, vsaj glede na osnutek finančnega načrta. Če se bo ta uresničil, bo to dobrih 200 odstotkov več kot leta 2009. “Pričakovana sredstva v osnutku proračuna so zgolj ocena. Ocena rasti prihodkov je skupna za Medobčinsko redarstvo Kranj in Medobčinski inšpektorat Kranj,” pojasnjuje napovedi mestna uprava.

Lanski porast denarnih kazni je moč v veliki meri pripisati uvedbi občinskega radarja. Obseg kršitev sicer upada, vendar pri medobčinskem inšpektoratu zaradi tega manjšega iztržka ne pričakujejo. Spomnijo, da so radar uvedli šele maja. Pričakujejo tudi dodaten priliv od izvršb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.