Ne bodo še zaostrovali

Foto: PSS
Foto: PSS
Svet Policijskega sindikata Slovenije (PSS) je odločil, da se začetek zaostritve stavkovnih aktivnosti preloži do ponedeljka.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek bodo namreč predstavniki vlade in sindikata znova sedli za pogajalsko mizo, so sporočili iz PSS.

Svet PSS je na podlagi vsebine četrtkovih pogajanj s širšo pogajalsko skupino vlade pod vodstvom notranjega ministra Gregorja Viranta v četrtek zvečer in danes dopoldne korespondenčno odločal o preložitvi začetka zaostritve stavkovnih aktivnosti zaposlenih v policiji in na notranjem ministrstvu.

Zaostritev je preložil do ponedeljka. Medtem pa običajne stavkovne aktivnosti zaposlenih na notranjem ministrstvu in policiji tečejo naprej, do nove odločitve o morebitnem začetku izvajanja zaostritev, so še zapisali v PSS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:42 19. Julij 2013.

    Jote previrantske isti k kot minister.

  • 16:02 19. Julij 2013.

    Stavka po slovensko je edini primer v celem svetu....ko se stavka se dela še bolj, ne razumem te logike....žal

  • 14:02 19. Julij 2013.

    ah ,seveda še ne saj ni Janša na oblastu !! ata Smrk iz Murgel še ne dovoli !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.