"Ne bom tiho. Izvajal naj bi fizično nasilje nad ženo"

Z ženo sta že enkrat vložila tožbo in dobila opravičilo.
Oglej si celoten članek

"Ponavadi se na takšne in drugačne napade ne odzivam, saj so del politične folklore," v objavi na Facebooku piše Marjan Šarec"Tukaj pa ne bom tiho. Izvajal naj bi fizično nasilje nad ženo! Naj bi obstajal celo uradni zaznamek na CSD o tem. Čudno je le to, da z ženo za to ne veva, razen če me je prijavila in mi ni povedala."

Slovenija Marjan Šarec: "Psi, ki so mešani, so bolj odporni, kot tisti z rodovnikom!"

Dodaja, da je tak primer imel pred petimi leti v Kamniku, ko ga je občinska svetnica presenetila z izjavo, da so njegovo ženo videli na urgenci in to naj bi bil dokaz, da je nasilen. "Ne vem, če je sploh kdaj, odkar sva skupaj, bila na urgenci," poudarja Šarec. "Izjavila je, da 'pada po stopnicah'."

xxx

Navaja, da sta ženo vložila tožbo in morala se je opravičiti za svoje besede. "Ne moti me, če mi rečejo opica, bedak, Serpentinšek, Kučanov klovn in še kaj, posegov v družino pa ne bom dovolil!," poudarja Šarec. "Moja žena ni ena tistih, ki bi trpela takšno početje. Dovolj bi bilo enkrat in zadeva bi bila zaključena! Je popolnoma emancipirana ženska in ne politični privesek. Res je tudi, da bi bila bolj vesela, če se ne bi ukvarjal s politiko, ravno zaradi takšnih stvari."

Na vrhu po javnomnenjskih raziskavah

Raziskave javnega mnenja sicer kažejo ugodno sliko za Listo Marjana Šarca. Po anketi Vox Populi, ki so jo za časnik Dnevnik in RTV Slovenija med 13. in 15 marcem pripravili v Ninamedii, vodi na lestvici priljubljenosti strank. Volilo bi jo 12,2 odstotka vprašanih. Sledita ji SD, ki bi jo volilo 11,7 odstotka, in SDS, ki bi jo volilo 10,6 odstotka vprašanih. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 30

  • 13:19 28. Marec 2018.

    Isto so govorili komunistični sluge za Peterleta. Pa nič ne moreš, vsak osel lahko govori kar hoče.

  • 11:09 22. Marec 2018.

    Dobro, tole bo šlo skozi, kajti zraven je žena, ki se smehlja in "podpira" kar je izrekel mož. Ampak Šarec, …

  • 15:02 21. Marec 2018.

    Glede na njegovo "spoštovanje" do žensk, se tudi temu nebi čudila!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.