Ne boste verjeli, koga so morali reševati Darsovci pred predorom Šentvid

Foto: DARS/dars.si
Foto: DARS/dars.si
Laboda. Da, laboda, prav ste prebrali. Darsova ekipa je morala v bližini predora Šentvid posredovati, ker je promet na avtocesti ogrožal labod. Ta se je tavajoče sprehajal po odstavnem pasu, so sporočili z Darsa.
Oglej si celoten članek

"Včeraj se je na odstavnem pasu blizu predora Šentvid zmedeno sprehajal labod," so uvodoma zapisali v zapisu na družbenih omrežjih ter nato pojasnili, da so laboda uspešno ujeli. "Dežurna ekipa vzdrževalcev in policije ga je previdno ujela in preverila, ali je poškodovan. Ker je bilo vse v redu, so ga prenesli iz območja avtoceste in izpustili v naravo," so dodali v upanju, da se labod ne bo več približal nevarnemu avtocestnemu odseku. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:07 11. Oktober 2022.

    Od kdaj pa je mr. Taubi labod? Aha, Urška…

  • 12:12 10. Oktober 2022.

    Aja pa Pahor jim bo podelil za pogum jabolko navdiha 🙆

  • 12:11 10. Oktober 2022.

    Laboda so spravili na varno dokaj hitro. Ko bi bili tako učinkoviti tudi pri odstranjevanju posledic prometnih nesreč. Ne pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.