"Ne držite ga tako"

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Apple obtožujejo diskriminacije pri zasnovi pametnega telefona iPhone 4, saj naj bi ga levičarji težje uporabljali.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji iPhona so se pritožili, da levičarji pri uporabi najnovejšega Applovega izuma z roko prekrivajo spodnji levi kot telefona, kjer se srečata GSM in Wi-Fi anteni, in tako povzročajo motnje signala. Po številnih pritožbah uporabnikov so iz Appla sporočili, da težavo poznajo.

"Stiskanje kateregakoli telefona bo povzročilo motnje signala. Če boste to kdaj doživeli na vašem iPhonu 4, se izogibajte prijemanja telefona na levem spodnjem koncu na način, ki prekrije obe strani črne črte," so svetovali svojim uporabnikom. Steve Jobs pa je bil kratek: "Preprosto se izogibajte prijemanja na tak način."

Lauren Milsom iz britanskega kluba levičarjev, v katerega je včlanjeno kar 90 tisoč ljudi, je novi iPhone označila za pomanjkljivega. "Smešno je, da levičarjem svetujejo, naj telefona ne držijo, kot bi ga morali, in uporabljajo drugo roko," je dejala. "Jobsu svetujem, naj v svoji ekipi zaposli tudi levičarje," je še dodala Milsomova, ki meni, da bi morali iPhone 4 še enkrat testirati, v skrajnem primeru pa preoblikovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.