Ne hiti! Policija nagrajuje

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Policija je pripravila nagradno igro, s katero želijo opozoriti na posledice prehitre vožnje.
Oglej si celoten članek

Prevelika hitrost je na žalost vsako leto vzrok za številne smrtne žrtve na naših cestah. Star slovenski pregovor "počasi se daleč pride" naj bo vodilo tudi pri vožnji, svetuje policija. Vožnjo je vedno treba prilagoditi razmeram na cesti, lastnim vozniškim izkušnjam in seveda upoštevati omejitve.

Policija je k sodelovanju privabila znanega slovenskega športnika, ki je za njihovo nagradno igro Ne hiti! posodil svoj glas. Na spletni strani policije je objavljen posnetek, na katerem je slišati znani glas. Če veste, kateremu slovenskemu športniku pripada glas, lahko svoj odgovor pošljete na elektronski naslov nagradnaigra@policija.si. Med pravilnimi odgovori bodo 11. avgusta 2014 izžrebali tri nagrajence. Več o nagradni igri lahko izveste na spletni strani policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.