Ne igrajte se z ognjem v naravi

Foto: Žurnal24
Uprava RS za zaščito in reševanje je po vsej državi razglasila veliko požarno ogroženost naravnega okolja. Od 21. februarja do preklica bodo pristojne inšpekcije in policija izvajale poostren nadzor.
Oglej si celoten članek

Do preklica je v naravi prepovedano kuriti, sežigati, uporabljati odprti ogenj in puščati ali odmetavati gorečih oziroma drugih predmetov ter snovi, ki bi lahko povzročile požar.

Inšpekcija za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami, gozdarska in kmetijska inšpekcija ter policija bodo v času razglasa skrbele za poostren nadzor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.