"Ne jamramo, cmeramo"

Foto: Meta Zupančič Koški Maškarada Ljubljana Foto: Meta Zupančič Koški Maškarada Ljubljana Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust Foto: Saša Despot pust
Litija: begunci, "Cmerar", policisti stavkajo, vojaki ne jamrajo, prišla je tudi Angela...
Oglej si celoten članek

Pust je tu in ljudje so si spet lahko dali malo duška. Tudi letos je po ulicah naših mest in vasi mogoče videti veliko kreativnosti in obdaja nas občutek, da je maškar iz leta v leto več. 

Foto: Žurnal24 Maškarada v Kranju Pa vendarle se vsako leto najbolj zabavamo in čakamo, kako se bodo maškare odzvale na aktualno, predvsem politično dogajanje. 

Niso nas pustile na cedilu; letos so tako v ospredju begunci, stavkajoči policisti in seveda Miro Cerar. Kakšno presenečenje še pričakujemo, pustno rajanje se bo namreč nadaljevajo vse tja do torka.

Veseli bomo tudi vaših fotografij, pošljete nam jih na  dezurni@zurnal24

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.