"Ne Karl, teflonski smo mi, ki ga bomo morali prenašati!“

Foto: Saša Despot Karel Erjavec Foto: Anže Petkovšek DeSUS, Aleksandra Pivec, Karl Erjavec
Na družbenih omrežjih se je nad novega predsednika Desusa Karla Erjavca spravila njegova predhodnica Aleksandra Pivec. „Le nekaj ur po ponovnem ustoličenju na vrh DeSUS-a smo že priča šovom, ki smo jim vajeni še iz preteklosti,“ je med drugim zapisala.
Oglej si celoten članek

„Seveda se Karl nikoli zares ni umaknil iz politike. V zadnjih mesecih je spremenil zgolj taktiko. Javno nastopanje je zamenjal za ilegalo. Tako so trditve o njegovem umiku in veliki vrnitvi privlečena za lase, če že niso smešne,“ je zapisala Pivčeva in dodala: „Karl Erjavec ne govori o vsebinah, ne o zavezah koalicijske pogodbe, ki se nanašajo na starejše, ne o uradu za demografijo, ne o usklajevanju pokojnin, niti ne o solidarnostnem dodatku. Ne govori niti o 1000 evrih pokojnine, o katerih je govoril že mnogo let nazaj.“

Foto: Anže Petkovšek DeSUS, Aleksandra Pivec, Karl Erjavec Prepričana je, da ga vsebine ne zanimajo, zanima ga oblast in vodenje nove KUL koalicije: „Pri tem je zanimivo, da je poln pohval na račun vodenja ministrstva za zdravje, čeprav sedaj ni eč možno niti prikrivati, da je sistem vodenja zdravstvene politike v razsulu.“

„Najbolj žalostno je, da smo se šovov Erjavca že navadili in nam bodo sedaj nekateri mediji sporočali za kako izkušenega politika gre ter da te vrste politika Slovenija res nujno potrebuje,“ poudarja Pivčeva.

V tem trenutku je po njenih ocenah pomembno vprašanje: Ali je teflonski Karl Erjavec teflonski ali smo teflonski državljanke in državljani naše Slovenije, ki moramo prenašati njegove šove?

„Zame je odgovor jasen. Teflonski smo mi vsi, ki te šove prenašamo,“ sklene Pivčeva, ki ljudi še poziva, da politki Karla Erjavca rečejo: Hvala, ne!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 13:49 12. December 2020.

    Prasica smrdljiva po nalogu nastavljena, da unici stranko, kar bi ji skoraj uspelo . Upam, da se bojo poslanc odlocili …

  • 16:46 10. December 2020.

    Korel rojena budala

  • 16:43 10. December 2020.

    Pivka,dokazala si, da si bolj gl*upa od njega. Izbira med tabo in njim,je on. Smola,da si se tako ocitno prodala …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.