Ne nasedajte prevarantom!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ponarejena FB stran Tuša vas lahko zavede z nagradno igro, ki je prevara.
Oglej si celoten članek

"Dragi prijatelji, sporočamo, da je nekdo na Facebook omrežju naredil stran Tuš, ki pa ni uradna in ni nikakor povezana z nami," so zapisali pri slovenskem trgovcu. "Ravno tako nima z nami nobene povezave nagradna igra za 500 evrov, ki jo na strani komunicirajo."

Dodajajo, da neprijetnost že urejajo in prosijo, da nagradni igri ne nasedate, saj je prevara. 

"Vsa uradna komunikacija s strani Tuša poteka na tej Facebook strani in ravno tako nagradne igre," dodajajo. "Hvaležni bomo, če boste obvestilo delili med prijatelji, da čim prej ponesemo informacijo do tistih, ki bi utegnili sodelovati." 

Ponarejeno FB stran najdete na tej povezavi Foto: Žurnal24 Ponarejena FB stran Tuša

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.