Ne samo ograja, tudi vrata, ki bodo zaprla pot beguncem

Foto: tw
Foto: tw
Med mejnima prehodoma Gruškovje in Macelj je Slovenija na mejno črto postavila kovinska vrata, s katerimi lahko zapre avtocesto.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da Slovenija nadaljuje s postavljanjem takoimenovanih tehničnih ovir na meji s Hrvaško.

Državne oblasti so konec tedna postavile panelno ograjo tudi na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje."Če bi prišlo do možnosti ponovnega migracijskega vala, se bo mejni prehod zaprl," je povedal državni sekretar na notranjem ministrstvu Andrej Špenga.

V ta namen so med mejnima prehodoma Gruškovje in Macelj postavila kovinska vrata, s katerimi bodo v primeru prihoda prebežnikov, zaprli avtocesto.

Na vsaki strani vrat se nadaljuje panelna ograja, na vrhu je žica z rezili. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 11:48 25. Oktober 2016.

    ti si kr en kreten

  • 11:47 25. Oktober 2016.

    Neuradno smo izvedli, da bo vrata odpiral sam JJ , v primeru njegove pogoste odsotnosti pa ga bosta nadomeščala idiota …

  • 09:40 24. Oktober 2016.

    že po komentarjih vidiš da tale avgan dragec prihaja iz srednjega veka......<br />eden iz te brezkončne združbe novovodošlih hord dr, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.