Ne spomni se noža v trebuh

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Kranjski policisti so imeli to noč zelo zanimiv primer; Tržičana, ki je bil zaboden v trebuh, a ne ve, kdo je to storil. Kasneje ponoči se je v Tržiču zgodil še en obračun z nožem.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred deveto uro zvečer so policisti dobili klic iz Zdravstvenega doma Tržič. Pri njih se je oglasil 28-letni Tržičan, ki je imel na trebuhu vbodno rano, a ni vedel, kdo ga je zabodel.

Policisti so ga sicer zaslišali, a je bil ranjenec tako hudo vinjen, da se ni ničesar spominjal.

To pa ni bil edini obračun z nožem v Tržiču. Nekaj pred polnočjo sta se sprla 52-letni moški in 46-letna ženska. Moški je v jezi vanjo zalučal kuhinjski nož, ki ji je priletel v stegno. Napadalec se je v trenutku pokesal, pomagal ženi obvezati stegno in takoj poklical reševalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.