Ne vedo, koliko naredijo

Foto: Žurnal24 Danes v javnem zavodu ne bodo pihali na duše politikov. (Foto: Žurnal24)
RTV. Javni zavod že nekaj let računa ceno svojega programa.
Oglej si celoten članek

Po objavi članka o varčevanju v regionalnem RTV centru v Kopru smo poskušali v Ljubljani izvedeti, koliko minut programa sploh ustvari blizu dva tisoč redno zaposlenih (do konca tega leta naj bi jih bilo 1.930) in več sto honorarnih sodelavcev.

Iz PR-službe so nam sporočili, da teh podatkov nimajo, obljubili pa so, da bodo poskušali zbrati vsaj podatke o predvajanem programu. Po več dneh jih do konca redakcije nismo dobili. Nihče torej ne ve, koliko ljudi na RTV dela za nastanek minute programa in koliko ta stane.

Ceno programa še računajo
Na ministrstvu za kulturo pa pravijo, da po njihovih informacijah v javnem zavodu RTV Slovenija že nekaj let pripravljajo projekt izračuna cene minute programa. “Predvidevamo, da bo sistem, ki vključuje tudi kazalnike uspešnosti poslovanja za vsa področja, usposobljen v enem letu,” dodajajo na ministrstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.