Nejevolja smučarjev na Voglu

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Dolga čakalna vrsta na Voglu danes med ljubitelji snega povzroča kar nekaj nejevolje. Zaposlenim sive lase povzročajo počasni pos terminali.
Oglej si celoten članek

Na Voglu čakam že pol ure v vrsti za karto in nikamor se ne premaknemo, nam je sporočil bralec. Zakaj je tako dolga čakalna vrsta, smo preverili na samem smučišču, kjer so nam povedali, da se ubadajo s težavo, ki je ne morejo rešiti.

"Gre za pos terminale, ki tako počasi tečejo," je dejala Metka Zupančič in dodala, da obiskovalce "vsake toliko časa peljemo mimo blagajne, da karte kupijo na vrhu, saj imamo tam še eno blagajno. Malo pa se čaka, morda tudi pol ure. Ampak vidim, da se premikajo."

Foto: Bralec Vogel

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:26 2. Januar 2012.

    Mi je hecno, ko se sploh ne znajdejo (Vsaj iz članaka je ta ko videti).<br />Zakaj pa še niso zraven …

  • 19:32 28. December 2011.

    sem bila tudi v vrsti, grozno! vedno, ko grem gor, se znerviram! vse ful časa traja, tko da eno uro …

  • 18:33 28. December 2011.

    sploh ni bila težava v načinu plačila, pos-ih, pač pa dejstvu, da sta delali samo dve blagajni, več sto pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.