Nekaj dni za krepitev družinskih vezi. Sodeluj in osvoji družinski oddih!

Zamislite si nekaj brezskrbnih dni, ko je poskrbljeno za vsakodnevna opravila, ki nam kradejo kvaliteten družinski čas.
Oglej si celoten članek

V termah Sava Hotels& Resorts (Terme 3000, Terme Ptuj, Terme Banovci, Terme Lendava, Zdravilišče Radenci) posebno pozornost posvečajo družinskim počitnicam, ki omogočajo nekaj skupnih dni za krepitev družinskih vezi.

Kaj vse pripravljajo med krompirjevimi počitnicami, kaj vas pričakuje v vodnih parkih, kjer je veselo in razigrano prav vse leto, v družbi pravljičnih junakov in razigranih animatorjev, s čim vas vse vas bodo navduševali v restavracijah in kaj ponuja okolica term v jesenskem času, preverite na www.nasvetzadobroseimet.si.

Terme, ki poslušajo družine

Da bo #caszanas (http://www.nasvetzadobroseimet.si/cas-za-nas) karseda najbolje izkoriščen, so v termah Sava Hotels & Resorts k sodelovanju povabili družinske blogerje in strokovnjake s področju zdravja, zdrave prehrane ter vzgoje. Skupaj ustvarjajo trenutke, ki bodo družinam na obraz narisali še večji nasmeh, kot ga dopust pri njih že sam po sebi.

Družinski blogerji, ki s termami ustvarjajo še lepše družinske počitniške trenutke: Anja Oman (Mamina Maza), Jure Marolt (Ljubki nesmisel), Daniela Č. Sluga (Mami na off) in Nina Držaj (Z ljubeznijo, mama).

Razmišljanje o družinskih počitnicah: Anja Oman, MAMINA MAZA

''Projekt #caszanas je fantastičen. Da smo družine dobile priložnost, da same povemo, kaj nam je všeč, česa nam manjka in česa bi si želeli več, je super. V sodelovanju pri projektu uživam, vendar zraven čutim določeno stopnjo odgovornosti, saj si resnično želim, da bi Sava Hotels & Resorts dosegli svoj cilj in družinam lahko ponudili najbolj popoln družinski oddih, ki si ga te ob natrpanem urniku in mnogih skrbeh tudi zaslužijo.''  

Preverite tudi, kako so se družinski blogerji imeli na delovnem vikendu v Termah 3000 in povejte, kaj je za vas popoln družinski oddih: http://www.nasvetzadobroseimet.si/cas-za-nas. S kančkom sreče lahko osvojite krompirjeve počitnice v termah Sava Hotels & Resorts. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.