Nekateri trdijo, da bo torek prinesel konec poletja, je to res?

Foto: Profimedia
V torek prihaja ohladitev z dežjem. Ali to res pomeni konec poletja?
Oglej si celoten članek

Ne, nikakor. V torek nas bo z zahoda res zajela hladna fronta, ki bo prehodno nekoliko shladila ozračje, vendar se bo bodo temperature v drugi polovici tedna spet dvignile. 

Kot je pojasnil dežurni prognostik pri agenciji za okolje Benedikt Strajnar, bo prehod hladne fronte lahko kar buren, saj se bodo že v noči na torek pojavljali nevihtni pasovi in ni izključen niti kakšen močnejši naliv z močnimi sunki vetra.

Dnevne temperature se bodo spustile za kakih pet stopinj, a se bo vreme že od praznične srede dalje ponovno stabiliziralo, spet bo topleje. 

"Verjetno pa vsaj v notranjosti temperature ne bodo več šle čez 30 stopinj Celzija, čeprav bodo ostale blizu," je Strajnar napovedal prijetno nadaljevanja poletja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.