Nekdanjo policijsko postajo kupila žena Francija Matoza

Foto: Google maps PP Šempeter
Nekdanjo policijsko postajo v Šempetru je kupila žena Francija Matoza.
Oglej si celoten članek

Nekdanjo policijsko postajo Šempeter pri Gorici je za 215 tisoč evrov kupilo podjetje Biologica iz Ljubljane. Direktorica in od februarja edina lastnica podjetja je Nataša Matoz, žena odvetnika Francija Matoza, poročajo Primorske novice. Nekaj let je bil pred podjetja Neprus lastnik Franci Matoz. Družba ima registrirano dejavnost zbiranja in odvoza nevarnih odpadkov. 

Slovenija Policijska postaja se prodaja za pol cene

Kot smo poročali, je bila ocenjena vrednost skoraj 300 tisoč evrov, a za nakup do zadnjega poskusa, ko je bila izklicna cena znižana na 150 tisoč evrov, ni bilo zanimanja. Nizka cena pa je pritegnila devet potencialnih kupcev, s katerimi so se nato pogajali o ceni. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:32 3. Avgust 2017.

    Verjetno gre za žandarmerijsko postajo ?

  • 11:31 3. Avgust 2017.

    A Matozu so tut ženo kupli člani SDS s članarinami,menda se tko okol govori??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.