Nekdo ukradel teleskop, drugi odbijača

V Celju je bila včeraj cela vrsta kraj, kradli so telefone, odbijače, teleskop ter udarno kladivo.
Oglej si celoten članek

Neznanec je s tovornega vozila, ki je bilo parkirano na Kidričevi ulici v Celju, ukradel odbijače. Lastnika je s tem odškodoval za tisoč evrov, so sporočilo s celjske policijske uprave. 

Vlomilec je iz stanovanja na Goriški ulici v Celju odnesel teleskop, poleg tega pa še starejši prenosni računalnik, moško uro in zlat prstan. 

Precej bolj kot z odbijači sta se okoristila neznanca, ki sta iz trgovine v trgovskem centru ukradla pet mobilnih telefonov, ki so skupaj vredni 3.600 evrov, najbolj pa tat, ki je izpod kozolca v Podgorju pod Čerinom ukradel udarno kladivo delovnega stroja vredno kar 7.200 evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:43 12. December 2014.

    o še lahko ni problema, samo ne v EU ali balkanu

  • mph
    10:30 12. December 2014.

    Kje so časi, ko si lahko avto pustil s spuščenimi šipami cel dan na ulici, vhodna vrata odklenjena, .... verjetno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.