Nemčija: zaradi divje svinje umrle tri osebe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zaradi divje svinje so na nemški avtocesti ugasnila tri življenja.
Oglej si celoten članek

Na avtocesti med mestoma Frankfurt in Kassel se je v soboto zgodila tragična nesreča, v kateri so tri osebe izgubile življenje, ena pa se je poškodovala. Nesrečo je povzročila divja svinja.

Po navedbah policije je v divjo svinjo najprej trčil manjši kombi, zaradi česar je svinja mrtva obležala na levem pasu cestišča. Vanjo je nato zapeljal avtomobil, a je 28-letna voznica uspela ohraniti nadzor nad vozilom in ustaviti ob robu ceste.

Ko je voznica z mlajšima sovoznicama izstopila iz avtomobila, da bi si ogledala mrtvo žival, je v trojico zapeljal drug avtomobil. Pri tem so bili ubiti dve dekleti in 46-letni voznik tretjega vozila, tretje dekle pa se je poškodovalo. Dekleta naj bi pripadala košarkarskemu klubu iz Göttingena, katerega ostali člani so se v dveh manjših avtobusih vozili nedaleč za njimi in so bili priča tragediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.