Nemcu se je zelo mudilo: vozil 258 km/h

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvaška policija ustavila 41-letnika, ki je po avtocesti proti Splitu vozil dvakrat hitreje, kot je omejitev.
Oglej si celoten članek

Na delu avtoceste med Perušićem in Jadovom je Nemec z BMW divjal 258 kilometrov na uro (km/h), omejitev na tem delu pa je 130 km/h.

Rekorder

Glede na letos objavljene podatke o ustavljenih dirkačih na hrvaških avtocestah naj bi neslavni rekord dosegel ravno 41-letni Nemec.

Hrvaška policija je pred kratkim sporočila, da so na avtocesti med Zagrebom in Beogradom ustavili voznika, ki je vozil do 256 kilometrov na uro, in drugega, ki je pospešil na 254 kilometrov na uro. Še nekaj jih je drvelo s hitrostjo od 240 do 250 kilometrov na uro.

Hrvaška policijska vozila, ki nadzirajo hitrost prometa na avtocestah, lahko vozijo hitreje od 280 kilometrov na uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:41 10. September 2013.

    haha, hrvaška vozila lahko vozijo več kot 280km/h. a res? ford mondeo in vw passat na reaktivni pogon? ali na …

  • 13:15 10. September 2013.

    Samo, slab avto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.