Nemške nogometašice v veliki prednosti

Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske Foto: Nataša Čepar nogomet nemčija slovenija ženske
V Kopru igrata ženski reprezentanci Slovenije in Nemčije v nogometu.
Oglej si celoten članek

Nemke, ki so prve v Evropi in tretje v svetu, bile pa so tudi že svetovne prvakinje, so precej boljše od Slovenk, saj se naša mreža trese kot za stavo.

Tekmo si ogledujejo tudi predsednica vlade Alenka Bratušek, nemška državna sekretarka na zunanjem ministrstvu Cornelia Pieper, nemška veleposlanica Anna Prinz in slovenska veleposlanica v Nemčiji Marta Kos Marko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:15 26. Oktober 2013.

    5 razredov razlike...

  • 18:51 26. Oktober 2013.

    em. Meni se je ta tekma zdela pravi debakel. Zamenjati vse igralke. Ena ni sposobna igrati nogometa na profesionalni ravni. …

  • 18:46 26. Oktober 2013.

    Gledal sem to tekmo. Ne vem, ali so se naše norčevale same iz sebe ali iz Nemk ali se kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.