Nemški turisti napadli vesele Italijane

Foto: EPA
Foto: EPA
Po zmagi italijanskih nogometašev v polfinalu evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini je v četrtkovih večernih urah zavrela kri med privrženci azzurrov in elfa, ki so na poletnem oddihu v istrskem turističnem naselju Tar.
Oglej si celoten članek

Manjšo skupino jeznih nemških državljanov je razjezilo prešerno razpoloženje Italijanov, ki so se veselili varšavskega zmagoslavja izbrancev selektorja Cesara Prandellija, ki se bodo v nedeljskem velikem finalu v Kijevu pomerili s Španci.

Nemške turiste sta zmotila predvsem dva glasna Italijana na skuterju, po njihovem napadu pa sta naša zahodna soseda padla z motorja in se pri tem lažje poškodovala.

Nemci so se nato hitro umaknili "z mesta napada", hrvaška policija pa je že začela akcijo iskanja napadalcev na italijanska turista.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.