Nenadoma zapeljal levo, trčil v tovornjak in umrl

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Policisti vzroka, zakaj je voznik kar naenkrat zapeljal levo, še ne poznajo.
Oglej si celoten članek

V Petrovčah pri Žalcu je danes v prometni nesreči umrl 83-letni voznik osebnega vozila. Vozil je iz smeri Levca proti Žalcu, v Petrovčah pa je pred križiščem za Arjo vas na ravnem delu vozišča iz neznanega vzroka nenadoma zapeljal levo in trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Navedli so tudi, da se je 57-letni voznik tovornega vozila v križišče pravilno pripeljal po svojem voznem pasu. Zaradi poškodbe je pri trčenju omenjeni voznik osebnega vozila na kraju dogodka umrl.

Policisti opravljajo ogled kraja nesreče in preverjajo vzrok oz. okoliščine dogodka. Po opravljenem ogledu kraja in vseh zbranih obvestilih o dogodku bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.