Neodgovorna mama s 6-letnikom na kolesu treščila čez krmilo, tako se je končalo ...

Foto: Profimedia Nesreča kolo kolesar Foto: Shutterstock Nesreča kolesarja Foto: Profimedia Kolo nesreča kolesarska kolesar Foto: Profimedia kolesar kolo
V Kopru so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena 37-letna voznica električnega kolesa.
Oglej si celoten članek

Kolo se je pri tem iz še neznanega vzroka nenadoma ustavilo, zaradi česar je voznica padla čez krmilo na vozišče. Njen 6-letni otrok, ki ga je prevažala na prirejenem otroškem sedežu brez varoval, je skupaj z mamo padel po vozišču.

Oba sta se pri tem lažje telesno poškodovala in sta nato prvo pomoč iskala v bolnišnici Izola. Zaradi neustreznega prevoza oseb na kolesu in neuporabe čelade zoper voznico sledi hitri postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:44 21. December 2023.

    Verjetno je imela vgrajeno čelado. Sicer je pa kapa veliko boljša od čelade. Če kapo vržeš v zid, ji ni …

  • 10:35 21. December 2023.

    Po moje ni vedela, da ma vgrajen KIPER!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.