Neodvisnost "proslavili" s pretepom

Foto: Žurnal24 Trg Trafalgar je bil včeraj prizorišče spopada, ki se je končal krvavo. (Foto: S
V spopadu dveh tolp na londonskem trgu Trafalgar so zabodli tri ljudi. Šlo naj bi za kosovske Albance, ki so proslavljali tretjo obletnico samostojnosti Kosova.
Oglej si celoten članek

Pretep med tolpama je trajal približno uro in pol. Reševalci so na kraju oskrbeli 18- in 19-letnika, ki sta imela več vbodnih ran. Oba so odpeljali na zdravljenje v londonsko bolnišnico. Čez nekaj ur je v neko drugo bolnišnico prišel še en 19-letnik, ki je bil prav tako večkrat zaboden. Policija je aretirala devetnajst mladostnikov, ki so noč preživeli na policijskih postajah v britanski prestolnici.

Iz virov blizu metropolitanske policije je prišla informacija, da se je spopad začel, ko je skupina kosovskih Albancev praznovala tretjo obletnico samostojnosti Kosova. Policija vse očividce poziva, naj se ji oglasijo in pomagajo razčistiti okoliščine pretepa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.