Neodziven in poniževalen odnos vlade

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Policisti z današnjim dnem zaostrujejo stavko.
Oglej si celoten članek

Z zaostritvijo želita policijska sindikata Policijski sindikat Slovenije in Sindikat policistov Slovenije vlado opozoriti, "da se začne resno in odgovorno pogajati o stavkovnih zahtevah obeh policijskih sindikatov".

Vse državljane prosijo za razumevanje, saj so zaradi "neodzivnosti in poniževalnega odnosa, ki ga kaže vlada do zaposlenih na ministrstvu za notranje zadeve in policiji, prisiljeni uporabiti vse oblike sindikalnega boja, ki so nam po zakonu na razpolago".

Policisti s stavko nasprotujejo sprejetim varčevalnim ukrepom, hkrati pa želijo pogajanja o plačah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 10:19 17. Maj 2012.

    RESNICA BOLI ZELO BOLI. KAR CVILI. ČAS BI ŽE BIL, DA ZA ZLOČINE, KI SO JIH PO VOJNI IZVAJALI NEKDO …

  • 10:02 17. Maj 2012.

    Franček, včeraj v Kočevju, vas je bilo lepo videt...SRAMOTA SLOVENIJE na kupu!!! ...lahko imaš plusov neomejeno, v tvoji glavi je …

  • 09:40 17. Maj 2012.

    smo Slovenija edina demokratična dežela kjer kljub referendumih in sindikatom ne pomaga nič ,vse ti politiki imajo zakone v svojih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.