Nepoškodovano s helikopterjem odpeljali v bolnišnico

Foto: Saša Despot helikopter
S helikopterjem so jo odpeljali v bolnišnico, pa sploh ni bila poškodovana.
Oglej si celoten članek

3. avgusta 2017 ob 17.50 uri, je bila policija obveščena o nesreči med soteskanjem v potoku Sušec blizu naselja Srpenica (Občina Bovec). Ugotovljeno je bilo, da je deklica, državljanka Nizozemske, nekoliko slabo doskočila v vodo z meter visoke skale, zaradi suma, da se je pri tem telesno poškodovala, so starši na pomoč poklicali reševalce, so sporočili z novogoriške policijske uprave. 

"Posredovali so gorski reševalci GRS Bovec in dežurna ekipa GRS na Brniku, ki so nato mlajšo osebo z vojaškim helikopterjem prepeljali v Splošno bolnišnico Jesenice na preventivni pregled, kjer pa so zdravstveni delavci ugotovili, da deklica iz Nizozemske med doskokom ni utrpela telesnih poškodb," so zaključili policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:09 6. Avgust 2017.

    so starše pregledali naTHC ??????

  • 08:42 5. Avgust 2017.

    Zaracunat panoramski ogled Gorenjske!!!!!!!!!

  • ode
    23:10 4. Avgust 2017.

    Poleg brezplačnega soteskanja so si zaželeli še brezplačne panoramske vožnje z helikopterjem. Super dopust. Imeli bodo kaj povedati doma, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.