Nepravilno parkiranje?

Foto: Bralec Parkiranje na prostoru za invalide Foto: Bralec Parkiranje na prostoru za invalide Foto: Bralec Parkiranje na prostoru za invalide
Bralec razburjen, ker naj bi lastnika dveh prestižnejših avtomobilov parkirala na prostoru za invalide.
Oglej si celoten članek

"Biti bogat, ni nič spornega, če ni sporen izvor premoženja. A tudi bogati bi morali spoštovati določena pravila, sploh če so ta napisana zaradi zaščite šibkejših ljudi kot so invalidi. In če se dva taka bogataška egoista spravita na parkirna mesta invalidov, je to razlog za javni medijski linč," je zapisal bralec, ki nam je poslal fotografije dveh avtomobilov. Fotografije so nastale na danes v nakupovalnem središču na Rudniku v Ljubljani.

"Prvo parkirno mesto je rumeno, označeno z invalidskim vozičkom, v vrstah neposredno poleg vrat je teh mest več in so še opremljena s tablo in napisom," sklene bralec.

"Avtomobila sta parkirana pravilno"

Kot pa so se v številnih komentarjih na Facebooku opozorili drugi bralci v tem primeru ne gre za parkiranje na prostorih za invalide, pač pa naj bi bili ti dve mesti imeli oznako R, kar pomeni, da sta rezervirani.

Kazen za parkiranje na označenem parkirnem mestu za invalide, razen za osebe, ki so nosilci veljavnih invalidskih kart, oziroma za njihove spremljevalce, sicer znaša 80 evrov.

 

Če ste tudi vi v svoji okolici opazili kaj, kar vas je razburilo, nam javite preko spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 01:07 16. December 2012.

    Aaaa, R8, kako ga je lepo videti v naših krajih. No, zdej se bo pa nekaj avtomobilskih navdušencev odpravilo v …

  • 21:14 5. December 2012.

    Kaj pa,če sta ta avtomobila iz velikega voznega parka župana iz srbije,mogoče od obeh sinov ali njunih partneric?

  • 09:35 22. November 2012.

    če pa to ni parkirišče za invalide :)<br />AMPAK JE REZERVIRANO ZA DIREKTORJA :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.