Nepremičnine Bojana Križaja na dražbi

Foto: Dejan Mijović Bojan Križaj
Dolguje skoraj milijon evrov.
Oglej si celoten članek

Bojan Križaj podjetju Hiša plus dolguje 963 tisoč evrov in obresti. Nekaj denarja si bo podjetje poskušalo povrniti s prodajo petih parcel v katastrski občini Mirna. Križaj je sicer lastnik le polovice parcel. Vrednost Križajevega deleža je ocenjena na 12 tisoč evrov, izklicna cena pa bo dobrih devet tisoč evrov. Parcele so v kraju Stara Gora med Mokronogom in Trebnjim. 

Prva javna dražba bo 24. maja ob 9.30 uri v razpravni dvorani št. 2 Okrajnega sodišča v Trebnjem, Gubčeva cesta 9, Trebnje.

Celoten oklic dražbe lahko najdete tukaj. 

Poslovni načrti se Križaju niso izšli ne v Sloveniji ne na Hrvaškem. Pri nas je nameraval graditi sončno elektrarno, na Hrvaškem pa toplarno na lesno biomaso, a se načrti niso izšli.

 

Dražba propadla Bojan Križaj dolguje skoraj milijon evrov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 06:31 14. Maj 2019.

    Pa kaj mu je sploh še kaj ostalo po desetletjih nespametnega razmetavanja...

  • ode
    20:50 13. Maj 2019.

    Sodišče te 1/2 ničvredne deleže nepremičnin na območju ciganov prodaja že nekaj let. Vse skupaj 1/1 za isto ceno, potem …

  • 12:55 13. Maj 2019.

    športniki so v 80% podpovprečno intiligentni in se po končani karijeri spuščajo v posle, ki jih ne razumejo........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.