Nepripeti in pijani

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Poostren nadzor. Voznik pijan, sovoznik pijan in neprivezan, povrhu pa še še brez luči.
Oglej si celoten članek

Cvetke za volanom. V Mostah pri Žirovnici so med današnjim poostrenim nadzorom okoli dveh popoldne zaustavili starejšega voznika z Jesenic, ker je vozil brez prižganih luči. Vozniku so policisti odredili alkotest, ki je pokazal, da vozi vinjen. Napihal je krepko nad dovoljeno mejo, le malo pa je manjkalo, da bi prekoračil mejo za pridržanje.

Poleg njega je bil sovoznik v avtomobilu neprivezan in še bolj pijan, tako da sta skupaj dobila skoraj tisoč evrov kazni. Druga policijska enota od treh, ki sodeluje v poostrenem nadzoru, pa je pred križiščem na Koroški Beli v slabi uri zaustavila devet voznikov – večino so oglobili zaradi neuporabe varnostnega pasu. Akcija se nadaljuje v Radovljici.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.