Nerodni ropar ostal brez plena

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ropar gostinskega lokala si je plen naložil v škatlo, ki pa se mu je med begom strgala, tako da je ostal brez vsega.
Oglej si celoten članek

V noči na ponedeljek je neznanec skozi vhodna vrata vlomil v gostinski lokal na ulici Na Pristavi v Šempetru pri Novi Gorici. Zasačila ga je lastnica lokala, nato pa je zbežal neznano kam.

Ostal pa je tudi brez roparskega izkupička. Po tem, ko je vlomil v deset igralnih avtomatov, pobral gotovino, ukradel okoli 200 zavojčkov cigaret, je plen spravil v škatlo.

Škatla pa se mu je med begom, že pred lokalom, na spodnjem delu strgala, tako da je ostal praznih rok. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila, za zdaj neznanega vlomilca pa bodo kazensko ovadili na okrožno državno tožilstvo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.