Nesreč s petardami še ni konec

Foto: Žurnal24 petarda_bobo_1612
Pri igranju z neeksplodiranimi petardami se je v nedeljo poškodoval 12-letnik iz okolice Murske Sobote.
Oglej si celoten članek

Deček je popoldne v družbi s še tremi sovrstniki na travniku v bližini hiše pobral več neeksplodiranih petard, ki so tam ležale že od novoletnih praznikov. Iz petard so izločili eksplozivno zmes, jo stresli na kup in zmes prižgali z vžigalnikom.

Zmes pa je pri tem tako močno zagorela, da je 12-letnika opekla po prstih desne roke. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pa so ob oskrbi ran ugotovili, da gre le za lažje poškodbe. Drugi otroci ob dogodku niso bili poškodovani, so še sporočili murskosoboški policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.