Trčili tovorno in dve osebni vozili

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaradi nesreče je bila štajerska avtocesta več kot uro zaprta.
Oglej si celoten članek

Okoli 14.30 se je na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bila ta zaprta več kot uro in pol. V tem času je v pri Vranskem v smeri proti Mariboru nastal večkilometrski zastoj. Osebni promet so preusmerjali na vzporedno regionalno cesto, na kateri so tudi nastali zastoji. Ob 16.14 je bila štajerska avtocesta spet odprta. 

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje je prišlo do prometne nesreče z udeležbo tovornega in dveh osebnih vozil, od katerih je eno vleklo prikolico. Posredovali so gasilci PGE Celje in CZR Domžale, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Zaradi nesreče ja bila avtocesta zaprta za ves čas trajanja intervencije.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.