Nesreča in zastoj je tu

Foto: Žurnal24 Jutri znova lahko pričakujemo kolone pločevine, ki se bodo vile proti Obali. Tok
Gneča na slovenskih cestah že danes popoldne, jutri še večja. Redno spremljajte prometne informacije.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra se je stanje na primorski avtocesti in ljubljanski obvoznici vrnilo na stare tirnice, potem ko je zaradi nesreče nastajala dolga kolona vozil.

Rana ura, zlata ura
"Največji zastoji se jutri dopoldne pričakujejo predvsem na obalnih cestah: Koper–Izola, Koper–Dragonja. Nekaj pa tudi na podravski avtocesti, pri Ptuju. Tam bo zagotovo zastoj, nato pa bo šlo bolj počasi v smeri Podlehnika in mejnega prehoda Gruškovje. Gneča se lahko pojavi tudi na Gorenjskem, na zoženju pri Podtaboru, v obratni smeri pa od Brezja proti viaduktu Peračica v popoldanskem času,''
je za zurnal24.si pojasnil Bogdan Petecin s Prometno-informacijskega centra za državne ceste. 

Kamera v ŽIVO: ljubljanska zahodna obvoznica, priključek Brdo (Kamera: PIC)

Povečan bo promet na celotni primorski avtocesti. Obremenjeni bodo tudi mejni prehodi, najbolj Sečovlje, Dragonja, Gruškovje in deloma tudi Jelšane. Ob večjih zastojih na mejnih prehodih lahko uporabite prehod Sočerga. Če bo daljša kolona na Gruškovju, se preusmerite na mejna prehoda Dobovec in Zavrč.

Odpravite se dovolj zgodaj
"Spremljanje prometnih informacij v živo, še naprej velja rana ura, zlata ura
," je nasvete voznikom strnil Petecin. Pri tem ne gre pozabiti na ustrezno psihofizično pripravljenost voznikov, ki naj imajo s seboj dovolj vode, med potjo pa naj naredijo dovolj postankov.

Tudi ta konec tedna zaprt priključek Vrhnika

Na primorski avtocesti bo ta konec tedna zaradi obnovitvenih del znova popolna zapora priključka Vrhnika (tako izvozov kot uvozov) od danes od 18. ure do ponedeljka do 5. ure zjutraj. V tem času bo možen dostop do Vrhnike prek priključkov Brezovica ali Logatec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.