Nesreča na avtocesti, zapora v obe smeri

Foto: arhiv Žurnal24 Zastoj na avtocesti
Po prvih podatkih se je prevrnil tovornjak.
Oglej si celoten članek

"Na dolenjski avtocesti med Višno Goro in Ivančno Gorico proti Novemu mestu promet poteka po odstavnem pasu. Zastoj je dolg približno dva kilometra. Proti Ljubljani je zaprt prehitevalni pas," poroča portal prometnoinformacijskega centra. 

"Na dolenjski avtocesti se je okrog 8.45 pri kraju Podsmerka v smeri Novega mesta, pripetila prometna nesreča zaradi katere je oviran promet na prehitevalnem pasu. Po prvih podatkih je v nesreči udeleženo tovorno vozilo, ki se je prevrnilo na bok. Promet trenutno poteka po obeh levih prometnih pasovih," pa so sporočili policisti. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.