Nesreča na avtocesti, zastoj je dolg 15 kilometrov

Foto: Prometno-informacijski center Zastoj na avtocesti Foto: Prometno-informacijski center Zastoj na avtocesti
Proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče na primorski avtocesti nastal 15 kilometrov dolg zastoj.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti je pred priključkom Brezovica proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas zaradi prometne nesreče. Nastaja daljši zastoj, 14,5 km, je okrog pol osmih poročal prometnoinformacijski center. 

Petnajst minut čez osmo poročajo, da na primorski avtocesti je pred priključkom Brezovica proti Ljubljani in pred Vrhniko proti Ljubljani promet ovirata dve prometni nesreči in da nastaja daljši zastoj.

Potovalni čas se podaljša za približno eno uro. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti Logatec - Vrhnika - Brezovica, kjer že nastajajo zastoji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:47 12. December 2019.

    Vsak dan ob istem času ,vendar se nihče ne potrudi,da bi preprečil ali vsaj poizkusil narediti v tej smeri . …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.