Nesreča na Počku, dva poškodovana

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na osrednjem vadišču Slovenske vojske na Počku se je dopoldne zgodila nesreča.
Oglej si celoten članek

Na vadišču se je zgodila nesreča, v kateri sta se dva vojaka lažje poškodovala. Do nesreče je prišlo med srečanjem dveh vojaških vozil tipa valuk v bližini poligona na lokalni cesti, pri tem se je po navedbah Slovenske vojske enemu vdrla bankina in se je po približno meter in pol zdrsa prevrnil na streho.

V vozilu je bil poleg voznika tudi namerilec.

Oba pripadnika enote 72. brigade Slovenske vojske, ki se trenutno uri na Počku, sta se v nesreči poškodovala in bila odpeljana v UKC Ljubljana, od tam pa sta bila že odpuščena v domačo nego.

Vojaško vozilo tipa valuk je šestkolesni oklepni transporter, težak okoli 12 ton.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:01 25. Maj 2018.

    slovenski vojaki sploh ne potrebujejo sovražnika.....

  • 15:34 25. Maj 2018.

    Jaz nišanđija -namerilec- in šofer Jože iz Vevč smo se obrnili na Slunju s tankom T 55A čiste vage 46 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.