Nesreča in živali ovirajo že tako gost promet

Foto: Prometno-informacijski center Promet.si: Ljubljana - Koper, viadukt Ivanje selo, pogled proti Kopru
Na cesti Koper - Ljubljana je med počivališčem Ravbarkomanda in priključkom Unec v smeri Ljubljane območje zastojev v dolžini petih kilometrov.
Oglej si celoten članek

Promet na petkov popoldan ovira tudi nesreča na cesti Izola - Strunjan. Po poratkih Prometno-informacijskega centra promet poteka izmenično enosmerno, nastaja pa zastoj v obe smeri.

Zaradi živali na vozišču pa je promet oviran na podravski avtocesti pred priključkom Sveta Trojica proti Murski Soboti.

Za pol ure več vožnje

Pri tem je več zastojev na primorski avtocesti med Postojno in Vrhniko proti Ljubljani, potovalni čas se zaradi tega podaljša za približno pol ure.

Zastoji so tudi na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Tepanje proti Ljubljani, na celotni južni ljubljanski obvoznici proti Dolenjski in na koncu podravske avtoceste pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški.

Na dolenjski avtocesti je zastoj tovornih vozil je pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, zastoj je tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Jelšane, Obrežje, Metlika in Gruškovje. Največ, do eno uro, se čaka na mejnem prehodu Gruškovlje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.