Nesreča policistke na nujni vožnji

Foto: PU Novo mesto Poškodovan policijski avto
Včeraj okoli 12.30 je v križišču Dunajske in Tivolske ceste prišlo do prometne nesreče v kateri je bilo udeleženo vozilo policije.
Oglej si celoten članek

Policistka na njuni vožnji je s prižganimi modrimi utripajočimi lučmi in zvočnimi signali peljala po Dunajski cesti v smeri Centra. V križišču Dunajske in Tivolske ceste je zapeljala v križišče, ko je na semaforju že gorela rdeča luč. Pri tem je izsilila prednost vozniku osebnega vozila, ki je pripeljal po Tivolski cesti naravnost v smeri železniške postaje in trčil v desni bok službenega vozila policije.

V nesreči je bil sopotnik v službenem vozilu lažje poškodovan.

Po vseh ugotovljenih okoliščinah bo izveden ustrezen ukrep, so sporočii z ljubljanske policijske uprave. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:52 20. Avgust 2020.

    dobro, da birička ni še koga v vsej svoji vnemi ubila. na listu bi tako pisalo, da je bila smrt …

  • 10:09 20. Avgust 2020.

    Mogoče je imela menstrualni sindrom in se ji je mudilo ali pa ji je šminka popuščala

  • 09:52 20. Avgust 2020.

    Me prav zanima razplet zgodbe - kaznovanje te policistke voznice, in voznike reševalnih vozil, kateri pod istimi pogoji povzročijo nesrečo..??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.