Huda nesreča na štajerski avtocesti. Oseba nenadoma stopila pred vozilo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Okoli 20.30 ure je voznik osebnega avtomobila na območju Tepanja trčil v neznano osebo, ki je nenadno stopila pred vozilo.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica proti Mariboru, so sporočili iz Prometno-informacijskega centra. Kot so pojasnili na Darsu, je obvoz urejen po regionalni cesti.

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da je v prometni nesreči ena oseba umrla. Okoli 20.30 ure je voznik osebnega avtomobila na območju Tepanja trčil v neznano osebo, ki je nenadno stopila pred vozilo. Ta je na kraju nesreče umrla, njena identiteta pa še ni znana.

Ogled kraja prometne nesreče, ki sta se ga udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica, še poteka, so še dodali.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.